Güncel Haberler Sayfa 18

MANAVGAT GÜREŞLERİNDE ALİ GÜRBÜZ BAŞPEHLİVAN

Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 10. Yağlı Pehlivan Güreşleri final müsabakasında Ali Gürbüz finalde Serhat Gökmen’i yenerek Başpehlivan oldu.

MANAVGAT'TA MUHTEŞEM YÖRÜK GÖÇÜ

Türkiye Yağlı Güreş Ligi Manavgat Belediyesi 10. Yağlı Pehlivan Güreşleri Manavgat Belediyesi’nin büyük bir coşku ve halkın yoğun katılımı ile düzenlediği muhteşem bir "Yörük Göçü" etkinliği ile başladı

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ’NDE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Manavgat Belediyesi’nin çocukların sorunlarını tespit edip çözüm önerilerini sunmak, projelerin üretilmesinde aktif rol almak ve çocuk demokrasisini kentte var etmek amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Meclisi’nde başkanlık seçimi yapıldı.

SİDE KREŞ’TEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL 90’LAR PARTİSİ

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüzbakımevi öğrencileri, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Boğaz Otel’de “90’larda Annem ve Ben” adlı muhteşem bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, belediye başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, kreş çalışanları ve veliler katıldı.

ENGELSİZ ÇOCUKLAR “YÖRESEL OYUNLARLA ATATÜRK’Ü ANDI”

Manavgat Belediyesi Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Atatürk Kültür Merkezi’nde “Yöresel Oyun ve Türkülerle Mustafa Kemal Atatürk” adlı muhteşem bir etkinlik düzenledi.

MELİHA ERCAN EĞİTİM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

Manavgat Belediyesi’nin, kentte yaşayan öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına katkı yapmak amacıyla hayata geçirdiği Meliha Ercan Eğitim Merkezi, Başkan Şükrü Sözen ve hayırsever iş adamı Nurullah Ercan tarafından düzenlenen törenle açıldı

KADIN VOLEYBOL LİGİ’NDE ŞAMPİYON MANAVGAT BELEDİYESPOR

Manavgat Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Isparta’da düzenlenen Kadınlar Bölgesel Ligi Final Grubu’nda rakipleri Muğla Menteşe, Denizli Uğur Okulları ve Denizli Honazspor’u tüm müsabakalarda yenerek şampiyon oldu.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK GÜREŞ LANSMANI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 18-19-20-21 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan ve Türkiye Yağlı Güreş Ligi Grand Prix’inin startının verileceği Manavgat Belediyesi 10. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin basın Lansmanını muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi.