Güncel Haberler

BAŞKAN KARA’DAN ŞEHİT EVİNE PEHLİVANLARLA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Ali Gürbüz ile imzalanan sözleşme sonrasında, Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü adına yarışan pehlivanlarla birlikte geçtiğimiz gün şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MEGASTAR BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ MANAVGAT BELEDİYESİNDE

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 2011, 2012, 2019 ve 2021’de 4 kez Altın Kemer sahibi olan Dualı Çayır’ın Megastar’ı Başpehlivan Ali Gürbüz kendisini 1 yıllığına Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

MANAVGAT’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak’ın Kayaboyun köyünde askeri aracın devrilmesi sonucunda Şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, düzenlenen askeri törenle memleketi Manavgat- Çakış’ta son yolculuğuna uğurlandı.

BAŞPEHLİVANLAR GÜREŞLERE HAZIRLANIYOR

Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Ilıca Stadyumu’nda yapılacak olan 11. Geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde hazırlıklarını Sorgun Boğaz Otel’ in bahçesinde gerçekleştirdi.

KUMLUCA’DA BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI OLDU

Manavgat Belediyesi’nin başpehlivanı Fatih Atlı, bu yıl 25.’si düzenlenen “Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri” nde rakibi Enes Doğan’ı yenerek altın kemerin sahibi oldu.

CHP KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANAVGAT BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 24. Hafta mücadelesinde Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Saygın Yapı Didim Belediyespor’u 51’inci, 70’inci ve 89’uncu dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Maça atak futboluyla başlayan Manavgat Belediyespor’un rakibi 37’inci dakikada gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı.

23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI MANAVGAT’TA BAŞLADI

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’ncü yıl dönümüne ithafen Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği satranç turnuvası başladı. Turnuvanın açılış hamlesi Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk tarafından yapıldı. Öztürk, sporcularla sohbet ederek onlara başarılar diledi.