MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM

T.C.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

Manavgat Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi; aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere; 08.04.2024 tarihinde Pazartesi günü saat 14.00’de Meclis Toplantı Salonunda toplanacaktır.

G Ü N D E M :

1- 2 Adet Meclis Başkanı (1. Başkan Vekili, 2. Başkan Vekili) Vekili seçilmesi.

2- Meclis Katipleri seçilmesi.

3- Encümen üyeleri seçilmesi.

4- Bütçe Komisyonuna üye seçilmesi.

5- İmar Komisyonuna üye seçilmesi.

6- Denetim Komisyonuna üye seçilmesi.

7- 2023 Yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi.

8- 2023 Yılı Denetim raporunun görüşülmesi

9- Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri yapma ve İşletme Birlik Başkanlığı (MATAB)’nın Birlik Meclisinde görev yapacak 6 asil 3 yedek üye seçilmesi.

10- Akdeniz Belediyeler Birliğine 3 asil, 2 yedek üye seçilmesi.

11- Tarihi Kentler Birliğine 1 asil, 1 yedek üye seçilmesi.

12- Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliğine (ANTAB) 3 asil, 2 yedek üye seçilmesi.

13-Belediyemizin ortağı olduğu 6111365898 Vergi No.lu Manavgat Toros Et Süt Tic. A.Ş. ünvanlı şirkete Manavgat Belediyesini temsilen Belediye Başkanı Dr. N.Nefi KARA’ nın temsilci olarak atanması konusunun görüşülmesi.

14-Belediyemiz Şirketi 6140598418 Vergi No.lu Melas İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret A Ş. ünvanlı şirkete Manavgat Belediyesini temsilen Belediye Başkanı Dr. N.Nefi KARA’ nın temsilci olarak atanması konusunun görüşülmesi.