MANAVGAT BELEDİYESİ YANAN EVLERİN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRMEYE BAŞLADI

Manavgat Belediyesi, yangın felaketine maruz kalan Karaöz ve Hocalı, Aksaz, Saraçlı ve Aşağı Işıklar Mahallelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenen yapıların yıkımlarına başladı.

BAŞKAN SÖZEN HABİBE TEYZE’Yİ UNUTMADI

Manavgat’ı etkisi altına alarak hayatı durma noktasına getiren orman yangınlarında evini ve hayvanlarını kaybeden Habibe Güven’e (60), Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen aracılığıyla Konya’dan bağış kampanyasında gelen 2 adet keçi teslim edildi.

YANDAŞ MEDYANIN ÇİRKİN KARALAMA KAMPANYASI BİZİ ASLA YILDIRAMAZ

Değerli dostlarım,

Manavgat halkımız, 6 gündür kentimizi esir alan büyük yangın felaketi ile pençeleşmekteyken, KİMLERE HİZMET ETTİĞİ HERKES TARAFINDAN BİLİNEN YANDAŞ BAZI MEDYA KURULUŞLARI, şahsımla ilgili olarak yazılı ve görsel basında karalama kampanyası başlatmıştır.

YARDIMLARINIZ EMANETİMİZDİR

Değerli hemşehrilerim,

Manavgat’ımız Türkiye tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birisini yaşamaktadır. Bu hassas dönemlerde acılarımızı paylaşarak hafifletmeli, yaralarımızı HOŞGÖRÜYLE sarmalıyız.

TÜRKİYE MANAVGAT İLE TEK YÜREK OLDU

Manavgat’ı kasıp kavuran yangın felaketinin ilk gününde Manavgat Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan Yangın Dayanışma Merkezi’ne Türkiye’nin 81 ilinden yardım yağıyor. Su, içecek, buz, kuru gıda, saman, hayvan yemi, kıyafet gibi malzemelerinin tasnif ve dağıtım işlerini ise belediyenin koordinasyonunda çalışan gönüllü gençler yapıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat yangınlarında evlerini kaybeden vatandaşların konaklamaları için Çolaklı Mahallesi’nde yer alan Manavgat Belediyesi Erkek Öğrenci Yurdu’nu tahsis etti.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN AÇIKLAMASI

SÖZEN; “SAKİN OLALIM,TOPLUMSAL BİRLİKTELİĞİMİZİ KORUYARAK YARALARIMIZI SARALIM”

KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

"Manavgat'a yardım kampanyası" adı altındaki sayfalardan yayınladıkları hesap numaralarıyla yardımsever vatandaşlarımızın iyi niyetlerinin suistimal ederek paralar toplayan İstanbul merkezli birden fazla sosyal medya sayfası bulunduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.Manavgat Belediyemizin veya başka bir kurumun açtığı herhangi bir nakdi yardım kampanyasının bulunmadığını belirtir,bu tür duyurulara kesinlikle itibar edilmemesini önemle rica ederim.