MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN SOBA VE BİSİKLET DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi, yangınzede vatandaşlara yaptığı soba ve çocuklar için bisiklet desteklerini sürdürüyor. Hayırsever vakıf ve derneklerin desteğiyle temin edilen 200 adet soba ve 50 adet bisiklet sahiplerine dağıtıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen soba ve bisiklet dağıtım törenine katılan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam ediyoruz” dedi.

MANAVGAT’IN EĞİTİM YUVASI; İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ

Yüzlerce genç, kadın ve çocuk kursiyere 13 dalda eğitimlerin verildiği Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, kentin eğitim yuvası haline geldi.

SİTE SAKİNLERİNİN YARDIMINA BAŞKAN SÖZEN KOŞTU

Manavgat Belediyesi, ilçede 5 gündür etkili olan yağışlar nedeniyle tüm ekiplerini seferber ederek, mağdur vatandaşların imdadına yetişiyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçerek saat mefhumu gözetmeden ihbarları değerlendirerek acil müdahaleler gerçekleştiriyor.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞAN GAZETİCİLERLE BULUŞTU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manavgat’ta basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e başkan yardımcıları da eşlik etti. Kahvaltı öncesinde basın mensuplarıyla bire bir ilgilenen Başkan Şükrü Sözen, gazetecilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Gücünü kamuoyundan alan, halkımızın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtma görevini üstlenen ÖZGÜR BASIN, aynı zamanda demokrasinin araçlarından biridir.

ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN SÖZEN CEVAPLADI

Manavgat’ta faaliyet gösteren Maya Okulları’nda düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşmaları”nın ilk konuğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu. Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ilgi büyüktü. Kariyer Günleri etkinliği karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşti.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2022 YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşerilerim,

Türkiye’miz iyi-kötü anıları, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktı. Milletimiz ve Manavgat’ımız için çok daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2022 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.2021 yılının Temmuz ayında yaşadığımız büyük yangın felaketi nedeniyle Manavgat halkımızla çok büyük acıları hep birlikte yaşadık.

MANAVGAT BELEDİYESİ TOROS ET’TE 1 YILDA 87 TON ET SATILDI

Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı