ÇEKÜL AKADEMİ’NİN EĞİTİM KONUSU SİDE OLDU

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı(ÇEKÜL), Tarihi Kentler Birliği ve Manavgat Belediyesi işbirliğiyle ÇEKÜL Akademi Alanda Eğitim Çalışmaları, 22-24 Kasım tarihlerinde Manavgat’ta gerçekleştirildi. “Kent Bütününde Çok Boyutlu Koruma ve İşlevlendirmede Manavgat-Side Örneği’nin” ana tema olarak belirlendiği eğitim çalışmalarına, Türkiye’nin pek çok il ve ilçesinden gelen belediye teknik çalışanları ve alanlarında uzman mimarlar, şehir plancıları, arkeologlar, sanatçılar ve üniversite öğretim görevlileri katıldı.

MANAVGAT’IN ANKA KUŞLARI DERBİ HEYECANI YAŞADI

Manavgat’ta yangın felaketine maruz kalmış gençler, Anka Kuşları isimli proje kapsamında, Manavgat Belediyesi ve Nef Vakfı’nın organizasyonuyla pazar günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için İstanbul’a gitti. 8 genç belediye başkan yardımcıları İsmail Hakkı Ödevoğlu ve Halis Akkaya ile NEF Vakfı Koordinatörü Ercüment Arabacı ve rehber öğretmenleri eşliğinde İstanbul’a hareket etti.

ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Manavgat Belediyesi’ne bağlı eğitim kurumlarında görev yapan 80 öğretmen ve eğitim personelleri için muhteşem bir 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği düzenlendi. Boğaz Otel’deki kutlama yemeğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen belediye başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri katıldı.

BELEDİYENİN SONBAHAR YOLU İLGİ ODAĞI OLDU

Manavgat Belediye Başkanlığı binasının ırmak tarafındaki bahçesi, yaprakların dökülmesiyle birlikte muhteşem bir çekim alanına dönüştü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in süpürülmemesi talimatını verdiği bahçedeki ağaçlar, yapraklar ve birbirinden değişik rengi barındıran bahçe Manavgat halkının ilgi odağı olmaya devam ediyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ CİTY EXPO’DA SİDE VE BEŞKONAK’I TANITTI

Manavgat Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğiyle 11-13 Kasım tarihleri arasında Antalya City Expo Center’da düzenlenen 9. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda Antik Side’yi ve Beşkonak’ı tanıttı.

YANGINZEDE VATANDAŞLARA SOBALARI TESLİM EDİLDİ

Manavgat Belediyesi hayırsever kuruluşlarla el ele çalışarak yangınzede vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı tarafından yürütülen “Bir Destek Bir Yuva” projesi kapsamında Borusan Holding’in temin ettiği kışlık sobalar, yangınzede vatandaşlara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eliyle teslim edildi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KURUMLARI ATATÜRK’Ü ANDI

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi, Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, düzenledikleri etkinliklerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde anma töreni düzenledi.

BARBAROS CADDESİ’NDE SONA ADIM ADIM

Manavgat Belediyesi, Barbaros Caddesi’nde yapımına bir süredir devam edilen Kentsel Çevre Düzenleme Projesinde sıcak asfalt aşamasına geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 5 kilometrelik asfaltın dökülmesi sırasında çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi