MANAVGAT’IN ANKA KUŞLARI UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, yaşanan büyük yangın felaketine maruz kalmış afetzede çocukların ruh sağlıklarını iyileştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat’ın Anka Kuşları” isimli projesi, yangınzede çocuklara ulaşmaya devam ediyor.

YANGINZEDE ÜRETİCİLERE SULAMA BORUSU DESTEĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük yangın felaketi sonrasında tarımsal üretimin sekteye uğramadan sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla harekete geçti. Yangında sulama sistemleri zarar görmüş 62 yangınzede üreticiye, hayırsever Euroka Sigorta A.Ş firmasının katkılarıyla temin edilen 6 bin 300 adet yeni sulama borusunu düzenlenen törenle teslim edildi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN IRMAK MANZARALI SABAH SPORU

Manavgat Belediyesi, kent halkını spora teşvik etmek ve daha sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla “Doğada Spor, Sporda Hayat Var” sloganıyla Manavgat Irmağı kenarında sabah sporu etkinlikleri başlattı. Günün ilk saatlerinde başlayan spor aktivitesi kapsamında sporseverler zumba ve pilates etkinlikleri gerçekleştiriyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ ETÜT MERKEZİ EĞİTİM DÖNEMİ’NE AÇILIŞLA BAŞLADI

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına, öğrenciler ve eğitmen kadrosuyla birlikte yaptığı açılış töreni ile başladı. Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

MANAVGATLI KADINLARDAN KURSLARA BÜYÜK İLGİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in büyük sosyal projelerinden olan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde kadınlar için başlatılan kurslar büyük ilgi görüyor

MANAVGAT’IN ANKA KUŞLARI BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, yaşanan büyük yangın felaketine maruz kalmış afetzede çocukların ruh sağlıklarını iyileştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Manavgat’ın Anka Kuşları” isimli proje, tüm hızıyla devam ediyor.

YANGINZEDE VATANDAŞLARA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DESTEĞİ

Manavgat Belediyesi, hayırsever vatandaşların yardım ve destekleriyle, orman yangınlarında hayvanları telef olan vatandaşlara küçükbaş hayvan dağıtımı yaptı. Akdeniz Girişimci Kadınlar Derneği (AGİDER) tarafından, Manavgat halkına destek olmak amacıyla gönderilen küçükbaş hayvanlar, Manavgat Belediyesi tarafından yangınzede vatandaşlara dağıtıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ AFET BÖLGELERİNDE YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Manavgat Belediyesi gönüllü vatandaşların işbirliğiyle yanan ahır, ağıl ve kümeslerin yerlerine yenilerini yapmaya devam ederken, şimdi de yanan evlerin tadilat çalışmalarına başladı. Şimdiye kadar yanan 50 ahır, 15 kümesin yerine yenileri gönüllüler tarafından yapılırken çatıları da Manavgat Belediyesi tarafından monte edildi.