Güncel Haberler

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Ulusal Kurtuluş Savaşımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin oluşumuna, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda 19 Mayıs 1919 tarihinin çok önemli bir yeri vardır.

MANAVGAT’TA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANACAK FENER ALAYI, KONSER ve COLOR FEST

Manavgat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’ncü yılını kent halkıyla birlikte coşkulu bir şekilde kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladı. Gündüz Boğaz Otel Sahili’nde yapılacak olan DJ Parti, Color Fest ve Uçurtma Şenliği etkinlikleri, akşam Fener alayı ile Gökhan Tepe ve Ayla Çelik konseriyle devam edecek,

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Manavgat 60.Yıl İlköğretim Okulu 3-H ve 3-G sınıfı öğrencileri, Manavgat’ta yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Manavgat Belediyesi Sosyal Market’e kıyafet bağışı yaptı. Öğrencileri, Başkan Şükrü Sözen ağırladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEK OLDU

Manavgat Belediyesi 9. Yağlı Pehlivan Güreşleri, Ilıca Stadyumu’nda 71’i başpehlivan olmak üzeri bin 170 güreşçinin katılımıyla yapıldı. Binlerce güreşseverin izlediği güreşlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden ASAT Spor’un güreşçisi Cengizhan Şimşek finalde rakibi Mustafa Taş’ı yenerek Manavgat Er Meydanı’nda başpehlivanlığı aldı.

MANAVGAT’TA GÜREŞ HAVASI

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 9’ncusu yapılacak olan Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri hazırlıkları kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz’in Kırkpınar’ı olarak adlandırılan Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ilıca Er Meydanı’nı güreş komitesi ile birlikte ziyaret ederek yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve güreş komitesi de eşlik etti. 15 Mayıs Pazar günü yapılacak Ilıca Stadyumu ise tarihi Kırkpınar Er Meydanı’nın bire bir aynısı olarak hazırlandı.

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YILSONU SERGİSİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi’nde el sanatları kursu gören 1000 kadın kursiyer, Atatürk Kültür Merkezi’nde yıl sonu sergisi düzenledi. 11-15 Mayıs Tarihleri arasında gezilebilecek serginin açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERAKENDE VE DENİZKENT’E PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Perakende ve Denizkent mahallelerinde park yapım çalışmasını tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı kısa sürede tamamlayarak hizmet sundu.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarıyla, işyerlerini ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bozmadı. Başkan Şükrü Sözen, tüm birimleri ziyaret ederek çalışanların hem Ramazan Bayramlarını hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı.