Güncel Haberler Sayfa 10

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 200 ÇOCUĞA SÜNNET DÜĞÜNÜ

Manavgat Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şölenini bu yıl 200 çocuğun katıldığı muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Manavgat Belediyesi’nin sünnet düğününe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, belediye meclis üyeleri, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, belediye meclis üyeleri, stk temsilcileri, oda başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

GENÇLİK KOROSU’NDAN ZÜLFÜ LİVANELİ ŞARKILARI KONSERİ

Manavgat Belediyesi Gençlik Korosu, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin unutulmaz şarkılarını Manavgat halkı için seslendirdi. 14-20 yaş aralığında ki 40 gençten oluşan Manavgat Belediyesi Gençlik Korosu, şef Tayfun Yılmaz yönetiminde sahneye çıktı.

ZAFERİN 101’NCİ YILINDA MANAVGAT TEK YÜREK OLDU

Manavgat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’ncİ yılını Fener Alayı ve İskender Paydaş konseriyle muhteşem bir şekilde kutladı

PLAJ FUTBOL’UNDA ŞAMPİYON PİER LOTİ- SUNTHALİA OLDU

USTA OYUNCU PARLA ŞENOL GENÇ TİYATROCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Usta televizyon, sinema ve film sanatçısı Parla Şenol, Manavgat Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen “Sinema, Tv, Tiyatro ve Müzikal Oyunculuk Atölyesi” etkinliği kapsamında Manavgatlı tiyatrocularla bir araya geldi.

EVDE BAKIM HİZMETİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi’nin yaşlı, engelli ve hastalara yönelik çalışması olan “Evde Bakım Hizmeti” yardıma muhtaç vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN YILSONU ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Side Gençlik Merkezi’nde muhteşem bir yılsonu etkinliği düzenleyerek gönüllerince eğlendi. Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri de katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ CENAZE İŞLERİ 7/24 GÖREVDE

Cenaze İşleri Şantiyesi Yenilendi

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Cenaze İşleri Hizmetleri ekibi, vatandaşların zor ve acılı günlerinde onları yalnız bırakmayarak her türlü desteği sunmaya devam ediyor. Cenaze İşleri ekibi, yeniden yapılan gasilhane ile daha temiz ve modern bir ortamda yıkama ve kefenleme işlemi gerçekleştiriyor.