Güncel Haberler Sayfa 13

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGIN ÖNLEMİ

Manavgat Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte, olası yangınların önüne geçmek amacıyla imar ve kadastro yollarındaki şarampoller ve boş kamu alanlarında yaptığı kuru ot temizliği çalışmalarını hızlandırdı.

İBRAHİM SÖZEN’DE YAZ KURSUNA HÜCUM

Manavgat halkı, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde verilecek olan yaz kurslarına çocuklarını kayıt yaptırmak için adeta hücum etti

SİDE KÜLTÜR EVİ’NDE SANAT RÜZGARI ESTİ

Doğa Fotoğrafı Sanatçısı Teberik Kölgeli, yurtiçi ve yurtdışında çektiği 40 fotoğraftan oluşan “Doğa Aşkına” adlı fotoğraf sergisinin açılışını Manavgat Belediyesi Side Kültür Evi’nde gerçekleştirdi.

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN YILSONU KUTLAMASI

anavgat Belediyesi Side Gençlik Merkezi ile Çocuk Kültür Merkezi’nin 8-16 yaş aralığında ki 140 öğrencisi, Atatürk Kültür Merkezi’nden yılsonunu kutlamak amacıyla muhteşem bir etkinlik gerçekleştirdi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SORGUN’A SAHİL PARK TESİSLERİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkına söz verdiği projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Sözen, vizyon projelerinden bir tanesi olan Sorgun Çamiçi Bölgesindeki Sahil Park Tesisleri Projesine start verdi. Projeyle Manavgat halkı, eşsiz güzellikteki sahilden çok amaçlı olarak yararlanabilecek.

MANAVGAT’TA TÜRK SANAT MÜZİĞİ RÜZGARI ESTİ

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yakın döneme damga vuran şarkıları seslendirerek kent halkına unutulmaz konser verdi

KADINLAR KOROSUNDAN “KADIN AĞZI TÜRKÜLERİ”

Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Kadınlar Korosu’nun “Kadın Ağzı Türküleri” konseri, Manavgat halkından yoğun ilgi gördü.

DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ

Manavgat Belediyemiz, çevreye ve doğal yaşama saygı duyan, sürdürebilir ve korunmuş bir çevre yönetim anlayışını benimsemiş ve bu değerlerin gelecek kuşaklara olduğu gibi aktarılmasına yönelik çalışmaları, yıllardır büyük bir hassasiyetle hayata geçiren bir belediyedir.