YARDIMLARINIZ EMANETİMİZDİR

Değerli hemşehrilerim,

Manavgat’ımız Türkiye tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birisini yaşamaktadır. Bu hassas dönemlerde acılarımızı paylaşarak hafifletmeli, yaralarımızı HOŞGÖRÜYLE sarmalıyız.

TÜRKİYE MANAVGAT İLE TEK YÜREK OLDU

Manavgat’ı kasıp kavuran yangın felaketinin ilk gününde Manavgat Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde oluşturulan Yangın Dayanışma Merkezi’ne Türkiye’nin 81 ilinden yardım yağıyor. Su, içecek, buz, kuru gıda, saman, hayvan yemi, kıyafet gibi malzemelerinin tasnif ve dağıtım işlerini ise belediyenin koordinasyonunda çalışan gönüllü gençler yapıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat yangınlarında evlerini kaybeden vatandaşların konaklamaları için Çolaklı Mahallesi’nde yer alan Manavgat Belediyesi Erkek Öğrenci Yurdu’nu tahsis etti.