Güncel Haberler

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Gücünü kamuoyundan alan, halkımızın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtma görevini üstlenen ÖZGÜR BASIN, aynı zamanda demokrasinin araçlarından biridir.

ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN SÖZEN CEVAPLADI

Manavgat’ta faaliyet gösteren Maya Okulları’nda düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşmaları”nın ilk konuğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu. Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ilgi büyüktü. Kariyer Günleri etkinliği karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşti.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2022 YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşerilerim,

Türkiye’miz iyi-kötü anıları, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktı. Milletimiz ve Manavgat’ımız için çok daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2022 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.2021 yılının Temmuz ayında yaşadığımız büyük yangın felaketi nedeniyle Manavgat halkımızla çok büyük acıları hep birlikte yaşadık.

MANAVGAT BELEDİYESİ TOROS ET’TE 1 YILDA 87 TON ET SATILDI

Manavgat Belediyesi Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası’nda, 1 yılda toplam 87 tona yakın ucuz, sağlıklı ve kaliteli et satılarak halkın ekonomisine katkı sağlandı

MANAVGAT 2022’YE IŞIL IŞIL GİRECEK

Manavgat Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesinde kent genelini tasarruflu led ampullerden oluşan süslemeler ile donatarak vatandaşlar için özel fotoğraf çekim alanları oluşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin merkezi olan Cumhuriyet Meydanı, Antalya, İbrahim Sözen, Fevzi Paşa, Atatürk, Hisar, Mitat Paşa, Gülveren, Güllük Caddeleri, Demokrasi Bulvarı ile Irmak kenarlarının kesişim noktaları olan 4505,4509,4511 ve 4517 numaralı sokak ile Antik Side Limanı’nı 2022 yılı için rengarenk süsledi.

KARGIHAN’I İNCELEME KOMİTESİ KURULDU

Manavgat Belediyesi, Manavgat’ın Beydiğin Mahallesi’nde, tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan ve yıkılmadan günümüze kadar kalan tek Selçuklu Hanı olmasıyla bilinen tarihi Kargıhan’da incelemeler yapmak amacıyla “Kargıhan Bilim Komitesi” kurdu. İnceleme çalışmaları heyetinde Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakime Yılmaz, Mimar Bülent Baykal, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden İbrahim Bakır, Soas Londra Üniversitesi İslam Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Scoth Redferd ile, ilgili teknik personel ve çok sayıda arkeolog yer alıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK ÇEVRECİ ADIMLAR

Manavgat Belediyesi “Sıfır Atık Yönetim Sistemi” çalışmaları kapsamında kentte büyük çevreci adımlar attı. Atıkların geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla harekete geçen Manavgat Belediyesi kentin belirli noktalarına Giysi Kumbaraları ve çeşitli türden çöplerin ayrıştırılması amacıyla “Mobil Atık Getirme Merkezleri” kurdu.

MANAVGATLI GÜREŞÇİLERDEN TOPLU BAŞARI

Manavgat Belediyesi’nin Güreş Takımı, 20 Aralık’ta Döşemealtı’nda gerçekleştirilen A Gençler Grekoromen Güreş Antalya İl Şampiyonası müsabakalarında rakiplerini mağlup ederek şampiyonluklar kazandı. 15-17 yaş A Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 67 kg’da Zafer Seçim ve 82 kg’da Mehmet Seçim 1’nci olurken, 77 kg’da Ali Barış Özdoğan 2’nci oldu. 63 kg’da Murat Güzel 3’ncü olurken 73 kg’da Turhan Ay 5’nci olma başarısı gösterdi.