MANAVGATLI ŞAMPİYONDAN NEFİ KARA’YA ZİYARET

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda birincilik elde eden Manavgatlı sporcu Deniz Bekiz, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı ziyaret etti.

25 Haziran-03 Temmuz 2024 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Manavgatlı sporcu Deniz Bekiz, 42 kilo sıkletinde Türkiye birincisi oldu. 62 ilden 444 Erkek ve 246 Kadın sporcunun katıldığı Şampiyonada erkeklerde 16, kadınlarda 13 sıklette madalya dağıtıldı.

WhatsApp Image 2024-07-11 at 13.21.19 (2)

Ülkemizi Temsil Edecek. Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla Milli Takıma seçilen Deniz Bekiz, 1-11 Ağustos tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek olan Avrupa Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

WhatsApp Image 2024-07-11 at 13.21.19

Antrenör Sümer’den Hazırlık Vurgusu

Deniz Bekiz’in turnuvası performansı ve hazırlıklarına dair konuşan Antrenör Mustafa Sümer, en iyi performansı sergileyeceklerine inandığını söyledi. Sümer, “Deniz, sadece teknik yetenekleriyle değil, aynı zamanda kararlılığı ve disipliniyle de öne çıkan bir sporcu. Şampiyonaya kadar geçirdiği antrenman ve mental hazırlık sürecinde, her zaman hedefine odaklandı ve azimle çalıştı. Önümüzdeki süreçte, Deniz'i Avrupa Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil edecek şekilde hazırlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendisinin bu yeni mücadelesinde de en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz.” dedi.

Başkan Kara’dan Tebrik

Şampiyon Sporcu ve Antrenörünü makamında ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Deniz Bekiz’in başarısıyla Manavgat’ı gururlandırdığını söyledi. Başkan Kara, “Seçim sürecimizde Manavgat’tan dünyaca ünlü sporcular çıkarma düşüncemizi ifade etmiştik. Manavgat’tan çıkmış bir evladımızın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Manavgat Belediyesi olarak, spora ve sporcuya her zaman destek olmaktan gurur duyuyoruz. Yetenekli sporcularımızın başarıları, şehrimizin adını yüceltiyor ve bizleri daha da motive ediyor. Gençlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.