ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN SÖZEN CEVAPLADI

Manavgat’ta faaliyet gösteren Maya Okulları’nda düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşmaları”nın ilk konuğu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu. Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ilgi büyüktü. Kariyer Günleri etkinliği karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşti.

7K4A8867

Öğrenciler, Başkan Sözen’e neden belediye başkanı olduğunu, bu kararı nasıl aldığını, sosyal yaşamında neler yaptığını ve başarıya ulaşma yolları gibi konularda sorular yöneltti.Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Şükrü Sözen, her şeyin bir hayal ile başlayabileceğini ve insanın yaşamında mutlaka bir hedefinin olmasının gerekli olduğunu söyledi. Başkan Sözen, “Kariyer Buluşmalarının ilk konuğu olarak sizlerle birlikte olmaktan ve size bir nebze de olsa bir şeyler aktarabilmekten son derece mutluyum. Sizler bu ülkenin yarınlarısınız. Nasıl bir ülke istiyorsunuz, nasıl bir kent istiyorsunuz bunu devamlı kendi içinizde yorumlayın ve hayal kurun. Toplumumuza hizmet etmek için siyasetçi olmanız gerekmiyor. Sevdiğiniz mesleğe yönelerek ülkemize ve milletimize hizmet edebilirsiniz. Kendinizi iyi yetiştirin, okuyun ve üretken olmaya yönelin. Eminim ki sizler günün teknolojisini kullanarak bizlere de katkı sağlayabilirsiniz. Çok değerli okul idaresine beni siz değerli öğrencilerimizle buluşturduğu için teşekkür ediyor, hepinize aydınlık dolu mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

7K4A8868

7K4A8875