TAŞAĞIL KREŞİ’NDEN KÖY KAHVALTISI ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklar, güzel havayı fırsata çevirerek öğretmenleriyle birlikte okul bahçesinde “Köy Kahvaltısı” etkinliği düzenledi. Miniklerin etkinliğine Manavgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen, Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, Taşağıl Muhtarı Ali Nail Arseven ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in eşi Hatice Sözen ve birim müdürleri de katıldı.

DSC_0245

Açık havada keyifli vakit geçiren çocuklar, kahvaltı yaptıktan sonra oyun oynadı, gönüllerince eğlendi. Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi çalışanları ve eğitmen kadrosu, orman ve uzay konseptli sınıflarda eğitim gören 31 çocuğa, yer sofrası kültürünü öğrenmesi, doğal ve yöresel ürünlerin tadına bakması amacıyla yemekleri ve sofrayı özenle hazırladı. Etkinlik sonunda düşüncelerini belirten Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, “Taşağıl Kreşi’miz de düzenlediğimiz etkinliğimizle birlikte çocuklarımıza, kültürümüzü tanıtmaya çalıştık. Manavgat Belediye Başkanı’mız Sayın Şükrü Sözen’inde sürekli vurguladığı üzere, her Türk genci kendi örf ve adetlerine göre eğitim alarak yetişmeli. Çocuklarımız, eğlenerek öğrenmeye devam edecektir. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, tüm çocuklarımıza güzel ve mutlu yarınlar diliyorum” dedi.

DSC_0234

DSC_0235