YANGINZEDE VATANDAŞLARA SOBALARI TESLİM EDİLDİ

Manavgat Belediyesi hayırsever kuruluşlarla el ele çalışarak yangınzede vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı tarafından yürütülen “Bir Destek Bir Yuva” projesi kapsamında Borusan Holding’in temin ettiği kışlık sobalar, yangınzede vatandaşlara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eliyle teslim edildi.

2

Manavgat Belediyesi’nin çözüm ortaklığı ile bir süredir devam eden projeyle 200 yangınzede aile, kara kış öncesinde kuzine sobalarına kavuştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen soba dağıtımı son derece düzenli bir şekilde sıra numarası verilerek gerçekleştirildi. NEF Vakfı ve İhtiyaç Haritası’nın Sosyal Pazar Yeri internet sayfası aracılığı ile bölge esnaflarından satın alınan 200 adet soba, Atatürk Kültür Merkezi’nde önceden belirlenen yangınzede vatandaşlara hızlı bir şekilde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eliyle teslim edildi. Sobalarını alan vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen’e ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “Yangın geçirmiş mahallelerimizdeki eksikleri kendi imkanlarımızla gidermeye devam ediyoruz. Kış yaklaşırken halkımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Yangın nedeniyle insanlarımız öncelikli ihtiyaçlardan olan soba gibi ev eşyalarını da kaybetti. Halkımızın kışa sıcak bir şekilde girip üşümemeleri en büyük isteğimiz. Kış soğukları iyiden iyiye hissettirdi. Bu gün vatandaşlarımıza kuzine sobalarını teslim ettik. Destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz” dedi.

5

DJI_037664