MANAVGAT BELEDİYESİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

MANAVGAT BELEDİYESİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni normalleşme genelgeleri doğrultusunda yaptığı denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kademeli yeni normalleşme kararları doğrultusunda yeniden faaliyete geçen iş yerlerinin denetimine tüm hızıyla devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflara lokanta, pastane, kafe, kahvehane, kahvaltı salonları ve çay bahçesi gibi işletmelerin hangi koşullarda hizmet verebilecekleri konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

DSC_0015

Zabıta Müdürlüğü ekipleri özellikle kafelerdeki oturma düzeni, açılış ve kapanış saatleri, HES kodu uygulamaları hakkında işyeri sahiplerini bilgilendirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, denetim ve bilgilendirme çalışmalarının titizlikle yerine getirildiğini ifade etti. Başkan Sözen, “ Esnaflarımızın yeniden ticari faaliyete başlamalarının ardından Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız çalışarak bilgilendirme prosedürlerini yerine getiriyor. Halkımızın ve esnaflarımızın sağlığı için denetimlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın, tedbiri elden bırakmayarak temizlik maske ve mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz. Kent halkının sağlığı için belediye birimlerimiz 24 saat görevde” dedi.

DSC_0020

DSC_0023