ASFALT VE PARK YAPIMI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YUKARIIŞIKLAR’A PARK YENİKÖY’E ASFALT

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalleye dönüşen köylerde başlattığı hizmet seferberliğini sürdürüyor. Başta Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen işleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere tüm birimler mahalle statüsüne geçen köylerin eksiklerini tespit ediyor.

Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin bilgileri üzerine harekete geçen ekipler, bölgelerdeki park, yol, alt yapı eksiklerini süratle gidermeye çalışıyor.

YUKARIIŞIKLAR’A ÇOK AMAÇLI ALAN ve PARK

Yukarıışıklar Mahallesinde günlerdir çalışan Manavgat Belediyesi ekipleri, vatandaşların etkinliklerinde kullanacağı çok amaçlı üstü kapalı alanı, tamamlayarak bölgeye kazandırdı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuklar ve kadınlardan gelen isteği de geri çevirmeyerek bölgeye bir de park yaptırıyor. Mahalle sakinlerinin günlerini geçirebileceği, içinde yeşil alan, yürüyüş yolları ve oturma gruplarının yer aldığı bir parkın yapım çalışmaları ise şu günlerde tüm hızıyla devam ediyor. Yukarıışıklar Mahallesi sakinleri, park ve çok amaçlı alanı bölgeye kazandırdığı için Başkan Sözen’e teşekkür etti.

YENİKÖY’E ASFALT

Hemen hergün Manavgat’a bağlı kırsal bir mahalleye hizmet götüren Manavgat Belediyesi ekipleri Yeniköy Mahallesi’nde de çalışma başlattı. Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri, çöp kamyonlarının gidip gelirken bozduğu 5 kilometrelik güzergah boyunca sıcak asfalt ve yama işlerine hız verdi. Manavgat Belediyesi’nin Yeniköy Mahallesi’nde sürdürdüğü asfalt çalışmalarının en kısa sürede bitirileceği belirtildi. Başkan Sözen, belediye ekiplerinin kırsal mahallelerde planlı çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi

.257829