GENÇLİK VE SANAT KULÜBÜ TİYATRO TOPLULUĞU KURULUYOR

Manavgat’ın aydınlık yüzü; sanatın, bilimin ve kültürün en büyük destekçisi Başkanımız Şükrü Sözen’in gençlere ve daima genç hissedenlere armağanı olan Gençlik ve Sanat Kulübü faaliyete başlıyor.

Bu proje ile kendini genç hisseden 18 yaş ve üzeri herkesi kapsayacak şekilde bir sanat keşfi ve yolculuğunun bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Proje kapsamında bir tiyatro ekibi oluşturulma çalışması yapılacak; Türkiye’nin dünya çapındaki yazar ve yönetmeni Kosta Kortidis yönetiminde temel tiyatro eğitimi verilecek böylelikle ileriye dönük bir tiyatro topluluğunun kalıcı temelleri atılacak. Manavgat Kent Tiyatrosu yaşamaya başlayacaktır.

Tiyatroyu seven, yeteneği olduğuna inanan ya da hep istemiş lakin bunu ortaya çıkaramamış tüm gençlerimizi davetimize bekliyoruz!

İlk aşamada Manavgat’ın kendi hazırladığı tiyatro oyunu seyirci ile buluşturulacak. Sürecin sonunda ise oluşturulacak tiyatro ekibi ile, yerel ve daha sonra ulusal düzeyde kalıcı tiyatro çalışmaları sürdürülecektir.

MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK VE SANAT KULÜBÜ TİYATRO TOPLULUĞU BAŞVURU FORMU

***Başvuru formunu Manavgat Belediyesi Halk Masasına elden teslim etmeniz veya halkmasasi@manavgat.bel.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Etkinlik Adresi : Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

İletişim : 444 9 607