MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ KURULUYOR

"MANAVGAT'IN GELECEĞİNDE SÖZÜNÜZ OLSUN" DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU

Gençlerin yerel hizmetlere demokratik katılımını sağlayarak temsiliyetini geliştirmek, Gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmalarını sağlamak, kendi potansiyellerini ve güçlerini keşfederek geliştirmelerini sağlamak, sürdürülebilir kalkınma anlayışı içerisinde kente yönelik çalışmalar yürütmelerine katkıda bulunmak ,kültürlerarası yakınlaşmayı ve kaynaşmayı sağlamak, katılımcılığı artırmak, gençlerimizin kişisel, toplumsal, siyasal, bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve iletişim gibi konularda gelişimlerine ilişkin programlara ve faaliyetlere katılımlarını gerçekleştirmek, gençlik alanında politikalar üretmek ve gençliğin birlikte çalışma kültürü ile bu konularda söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi kuruluyor.

Gençlik Meclisi’ne başvurmak isteyen 15 ile 28 yaş arasındaki gençlerin başvuru formunu doldurup belediyemize e-posta yoluyla ya da elden veya postayla Halk Masasına 19 Mayıs 2022 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir.

Not: 18 yaşından küçükler için Aile izin belgesi doldurulması zorunludur.

MANAVGAT BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ ÜYELİK BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

AİLE İZİN BELGESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Adres: Yukarı Pazarcı Mah. 4010 Sokak No:1 Manavgat/ANTALYA

E-posta: halkmasasi@manavgat.bel.tr